St. Laurence Golfin yhtiökokous 6.11.2023

Klubilla pidetyssä kokouksessa oli läsnä 67 edustajaa edustaen 212 ääntä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi asianajaja Jarmo Henriksson ja sihteerinä Urpo Uotila.

Kokouksessa käytiin myös vilkasta keskustelua yhtiön suurimman yksittäisen omistajatahon (GoGolf) konkurssista ja sen vaikutuksista mm talousarvioon.

Hallituksen uusi talousarvio hyväksyttiin äänin 210-2. Samalla hyväksyttiin vuoden 2024 investoinnit ja yhtiölle suoritettava vastike ja lainanlyhennyksen rahastointi.

Kokonaisvastike (hoito+rahoitus)  vuonna 2024 tulee olemaan 1035 euroa ja eräpäivä vastikkeelle on 15 tammikuuta 2024.

Peliohjesääntö vuodelle 2024 hyväksyttiin esitetyssä muodossaan. Kokous valitsi erovuorossa olevan Hannu Peltosen jatkamaan hallituksessa.

Tilintarkastajana jatkaa tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab päävastuullisena tilintarkastajana Mauri Eskelinen.

Kokouksessa kuultiin myös perusteellinen selvitys MyGolf Oy:n nostamista kanteista sekä MyGolf Oy:n konkurssiin asettamista vaikutuksista St. Laurence Golf Oy:ssä.

St. Laurence Golf Oy:lle on aiheutunut huomattava, arviolta n. 150 000 euron suuruinen luottotappio 1.8.2023 konkurssiin asetetun MyGolf Oy:n konkurssin vuoksi. MyGolf Oy konkurssipesän pesänhoitajan  laatiman velallisselvityksen mukaan MyGolf Oy:n tulos oli perustamisen jälkeen ensimmäisenä täytenä tilikautena 1.1.-31.12.2020 tappiollinen 10.465 euroa ja oman pääoman määrä oli negatiivinen 10.740 euroa.

Pesänhoitaja on velallisselvityksessä myös todennut, että yhtiön pankkitili oli lopetettu 25.3.2021 ja että oman pankkitilin ja tiliotteiden puuttuminen on vaikeuttanut kirjanpidon todentamista. Mm. näiden seikkojen vuoksi St. Laurence Golf Oy on jättänyt poliisille  tutkintapyynnön sen selvittämiseksi, onko joku tai jotkut mahdollisesti syyllistyneet asiassa rikokseen ja jos on, St. Laurence Golf Oy tulee vaatimaan rikokseen syyllistyneiden syytteeseen asettamista ja vaatimaan heille rangaistusta sekä heidän velvoittamistaan korvaamaan kaikkinaiset vahingot, jotka St. Laurence Golf Oy:lle on ko. syyksiluettavien toimien  johdosta aiheutunut.

Helsingin käräjäoikeuden tuomio löytyy materiaalisalkusta.

Yhtiökokouksen esitys tulee löytymään materiaalisalkusta pöytäkirjan valmistuttua.

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/