St. Laurence Golfin yhtiökokous 6.11.2023

Klubilla pidetyssä kokouksessa oli läsnä 67 edustajaa edustaen 212 ääntä.

Kokouksen puheenjohtajana toimi asianajaja Jarmo Henriksson ja sihteerinä Urpo Uotila.

Kokouksessa käytiin myös vilkasta keskustelua yhtiön suurimman yksittäisen omistajatahon (GoGolf) konkurssista ja sen vaikutuksista mm talousarvioon.

Hallituksen uusi talousarvio hyväksyttiin äänin 210-2. Samalla hyväksyttiin vuoden 2024 investoinnit ja yhtiölle suoritettava vastike ja lainanlyhennyksen rahastointi.

Kokonaisvastike (hoito+rahoitus)  vuonna 2024 tulee olemaan 1035 euroa ja eräpäivä vastikkeelle on 15 tammikuuta 2024.

Peliohjesääntö vuodelle 2024 hyväksyttiin esitetyssä muodossaan. Kokous valitsi erovuorossa olevan Hannu Peltosen jatkamaan hallituksessa.

Tilintarkastajana jatkaa tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab päävastuullisena tilintarkastajana Mauri Eskelinen.

Kokouksessa kuultiin myös perusteellinen selvitys MyGolf Oy:n nostamista kanteista sekä MyGolf Oy:n konkurssiin asettamista vaikutuksista St. Laurence Golf Oy:ssä.

St. Laurence Golf Oy:lle on aiheutunut huomattava, arviolta n. 150 000 euron suuruinen luottotappio 1.8.2023 konkurssiin asetetun MyGolf Oy:n konkurssin vuoksi. MyGolf Oy konkurssipesän pesänhoitajan  laatiman velallisselvityksen mukaan MyGolf Oy:n tulos oli perustamisen jälkeen ensimmäisenä täytenä tilikautena 1.1.-31.12.2020 tappiollinen 10.465 euroa ja oman pääoman määrä oli negatiivinen 10.740 euroa.

Pesänhoitaja on velallisselvityksessä myös todennut, että yhtiön pankkitili oli lopetettu 25.3.2021 ja että oman pankkitilin ja tiliotteiden puuttuminen on vaikeuttanut kirjanpidon todentamista. Mm. näiden seikkojen vuoksi St. Laurence Golf Oy on jättänyt poliisille  tutkintapyynnön sen selvittämiseksi, onko joku tai jotkut mahdollisesti syyllistyneet asiassa rikokseen ja jos on, St. Laurence Golf Oy tulee vaatimaan rikokseen syyllistyneiden syytteeseen asettamista ja vaatimaan heille rangaistusta sekä heidän velvoittamistaan korvaamaan kaikkinaiset vahingot, jotka St. Laurence Golf Oy:lle on ko. syyksiluettavien toimien  johdosta aiheutunut.

Helsingin käräjäoikeuden tuomio löytyy materiaalisalkusta.

Yhtiökokouksen esitys tulee löytymään materiaalisalkusta pöytäkirjan valmistuttua.

• Lisää uutisia •

14.06.2024

Yhteistyössä StLG-Trexet Finland-Diswest Golf on avattu mikrokauppa missä voi käydä ostamassa StLG:n logotuotteita. Kaupassa on mainittu logotuotteet, jolloin tuotteisiin tullaan painamaan vaalea StLG logo. Tuotteet tulee tilata mikrokaupasta ja viimeinen

12.06.2024

St. Laurence Golfilla oli edustusta ympäri Suomen eri kilpailuissa. Rasmus Lindberg sijoittui jaetulle 5. sijalle Finnish Tourin Infra Kiri Openissa Vammalassa. Kovassa kelissä pelatussa kilpailussa Rassen kierrostulokset 72, 72 &

10.06.2024

St. Laurence Golf tällä viikolla AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan