VASTIKE- JA JÄSENMAKSUT e-LASKUNA

Muistathan, että nyt voit tilata laskuillesi ”e-laskutuksen”.

Yritykset voivat laittaa meille ”verkkolaskutus” tietonsa.

Tilaa e-lasku verkkopankistasi laskuttajan nimellä St. Laurence Golf Oy ja St. Laurence Golf Ry tai y-tunnuksella (Oy= 0732254-7 ja Ry= 0870969-8). Käy lisäämässä tietoihin jäsen- tai asiakasnumerosi ja lähetä.

HUOM! Tämä tulee tehdä erikseen, sekä seuralle (jäsenlaskut), että yhtiölle (vastikelaskut) näin saat kaikki laskusi jatkossa e-laskuna.

Laskut on mahdollista saada myös sähköpostiin. Käy Nexgolfissa lisäämässä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”laskutussähköposti”. Sähköpostiin laskut tulevat MAVENTAN kautta.

Polku: NexGolf -> oma NexGolf -> omat asetukset -> laskutussähköpostiosoite

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/