Ajanvaraus

Omat pelaajat varaavat lähtöajan NexGolfista

Ajanvaraussäännöt

Vieraspelaajat voivat varata lähdön enintään kolme (3) päivää etukäteen klo. 21:00 alkaen

Pelioikeudenhaltijat voivat varata lähdön (itselleen ja samassa lähdössä pelaaville vierailleen) enintään viisi (5) päivää etukäteen klo. 21:00 alkaen. Voimassa voi olla enintään kolme (3) yhtäaikaista varausta.

Avainasiakkaat voivat varata lähdön (itselleen ja samassa lähdössä pelaaville vierailleen) enintään seisemän (7) päivää etukäteen klo. 21:00 alkaen. Voimassa voi olla enintään seisemän (7) yhtäaikaista varausta.

Keltaiset ajat

Keltaiset ajat ovat paikan päältä varattavia lähtöaikoja. Ajat annetaan kenttäkohtaisesti siinä järjestyksessä, kun varaaja on paikan päällä varaamassa aikaa haluamallensa kentälle. Aika annetaan aina seuraavalle mahdolliselle vapaalle ajalle (tällä tarkoitetaan muu kuin keltainen aika), johon pelaajat mahtuvat.

Viikonloppuna vain avainasiakkaat vieraineen voivat varata keltaisen ajan aikaisemmin kuin 30min ennen lähtöä. Mikäli lähdössä on vielä tilaa 30min ennen lähtöä, ovat ajat kenen tahansa varattavissa.

Paikanpäältä varattaessa lähtöaikaa pelaajan on oltava valmis vastaanottamaan seuraava vapaa aika.

Tasoitusrajat

Osakkaita, pelioikeuden, sekä nuoriso- tai junioripelioikeuden haltijoita eivät sido tasoitusrajat. Vieraspelaajien tasoitusraja on 36,0, mutta avainasiakkaan ja pelioikeuden haltijan vieraana tasoitusraja on 54. Kaikki varauksia sitovat ryhmäkohtaiset hcp-rajoitukset ryhmällä max. 120. Lähtöryhmien kokoa tai kokonaistasoitusta voidaan rajoittaa ruuhka-aikoina tai muusta perustellusta syystä.

Lähtöajan peruminen

Pelivaraus on peruutettava viimeistään kaksi (2) tuntia ennen lähtöaikaa. Ajanvarauksen tehnyt pelaaja on vastuussa varauksestaan. Mikäli peliaikaa ei peruuteta, lähetetään varauksen tehneelle pelaajalle no show-lasku 38€ / perumatta jäänyt varaus.

Muuta

Ethän tuo koiria,kissoja tai muita kotieläimiä kentälle,kiitos.

 

 

Kenttäennätykset

Kalkki-Petteri

Lukas Eriksson 65 (2009)
Joona Mäenpää 65 (2016)
Otto Tolvanen 65 (2018)

Pyhä Lauri

Niklas Virta 64 (2010)

Ympäristöpolitiikkamme