Uusi Pro valittu

Nykyinen Pro Erik Myllymäki ilmoitti keväällä lopettavansa opetustehtävät ja siirtyvänsä urheluvälinekauppiaaksi Hämeenlinnan heti kauden päätyttyä.

St. Laurence Golfin uudeksi Proksi on valittu 36 vuotias KTM Kristiina Lassila. 

Krissen oma golfpolku alkoi noin 25 vuotta sitten Sankivaaran kentillä Oulussa. Matkan varrella Krisse on pelannut kilpagolfia, tehnyt erinäisiä töitä golfalalla sekä ollut mukana toimikunta- ja johtokuntatyössä. Opetuspuolella Krisse aloitti noin kymmenen vuotta sitten ja viimeiset viisi vuotta hän on toiminut Nevas Golfin head prona. 

”Opetuksessa ja valmennuksessa koen tärkeimmäksi pelaajan kohtaamisen ja sen että hänen tarpeisiinsa löydetään mahdollisimman hyviä ratkaisuja. Vierastan sitä, että kaikki yritetään laittaa samaan muottiin. Toki esimerkiksi lyöntitekniikassa on asioita, jotka tulee olla tietyllä tavalla parhaan tuloksen saavuttamiseksi, kuitenkin keinot päästä toimivaan lopputulokseen ovat jokaisen pelaajan kohdalla omanlaisensa” , Krisse sanoo.

Valmentajatutkinnon Krisse on suorittanut Ruotsin PGA:n koulutusjärjestelmässä josta hän valmistui vuonna 2019. Valmistumisen jälkeen Krisse on osallistunut vuosittain niin Suomen kuin Ruotsin PGA:n koulutuksiin. ”Viime vuosina golfissa on saatu valtavan paljon lisää uutta tutkittua tietoa käyttöön muun muassa mittauslaitteiston kehittymisen myötä, joten aivan oleellinen osa pron työtä on pysyä kärryllä kehityksestä” Krisse kiteyttää. 

”Valmennuksessa suurimmat kiinnostuksen kohteeni liittyvät pelin psykologiseen puoleen. Tavoitteena on saada pelaajan potentiaali yhä paremmin hyödynnettyä kentällä. Turvallinen oppimisen ilmapiiri, jossa saa myös epäonnistua matkalla kohti uutta on oleellinen osa hyvää oppimisprosessia” , Krisse filosofoi.

St. Laurence Golf toivottaa Krissen tervetulleeksi ja samalla kiittää Erik Myllymäkeä loistavasta yhteistyöstä !

• Lisää uutisia •

17.07.2024

Lomakausi on kiivaimmillaan ja se näkyy myös St.Laurence Golfissa – kentät ovat pelaajia lähes täynnä aamusta iltaan. Ja sehän on erittäin hieno juttu! Kenttien kova käyttöaste näkyy myös kentän kulutuksessa

15.07.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan

01.07.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan