ST. LAURENCE GOLF OY:N 30.6.2023 VOITTAMAN OIKEUDENKÄYNNIN TUOMIO JÄI PYSYVÄKSI

MyGolf Oy ei valittanut käräjäoikeuden 30.6.2023 antamasta tuomiosta, jolla käräjäoikeus hylkäsi kaikki MyGolf Oy:n vaatimukset St. Laurence Golf Oy:tä ja sen hallituksen jäseniä kohtaan ja velvoitti MyGolf Oy:n maksaan St. Laurence Golf Oy:lle avoinna olevat vastikesaatavat pääomaltaan n. 43 000 viivästyskorkoineen sekä korvaamaan St. Laurence Golf Oy ja sen hallitusten jäsenten oikeudenkäyntikulut täysimääräisesti. Käräjäoikeuden tuomio jää siis pysyväksi ja asia on tältä osin loppuun käsitelty.

 

MyGolf Oy on hakeutunut konkurssiin ja MyGolf Oy on asetettu konkurssiin 1.8.2023. St Laurence Golf Oy voi valvoa vastike- ja oikeudenkäyntikulusaataviaan MyGolf Oy:n konkurssissa, mutta on olemassa merkittävä riski sille, että MyGolf Oy:n vastikerästit ja MyGolf Oy:n maksettavaksi tuomitut St. Laurence Golf Oy:n oikeudenkäyntikulut jäävät St. Laurence Golf Oy:n vastattaviksi.

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/