VIIKKOTIEDOTE 20
ST. LAURENCE GOLFISSA TAPAHTUU TÄLLÄ VIIKOLLA
KENTÄNHOITO
Ma 14.5.
* Kannonjyrsijä aloittaa työt kentällä
Ti 15.5.
* Pyhän Laurin väylälannoitus
* Pyhän Laurin greenien 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 16 täydennyskylvöt ja kevyt hiekoitus
* Kalkki-Petterin greenien lannoitus + kastelu illalla -> kenttä suljettu klo 18.30–22.30
Ke 16.5.
* Pyhän Laurin greenien lannoitus + kastelu aamulla -> kenttä suljettu klo 5.00 –8.00
Nurmen kasvu on hyvässä vauhdissa, ja leikkuurytmi pyritäänkin saamaan normaaliksi greenien, lyöntipaikkojen, väylien sekä aprojen osalta. Raffia leikataan jatkuvasti resurssien mukaan.
Leikkuukorkeudet ovat tällä hetkellä:
* Greenit 4 mm
* Foret ja aprot 10 mm
* Lyöntipaikat 10 mm
* Väylät 13 mm
Kentällä työskentelee nyt kahdeksan kausityöntekijää, mutta kesäkuun alkuun mennessä tulee vielä neljä lisää. Osa heistä on jo kokeneita, mutta uusilla työntekijöillä kestää aina hetken, kunnes he oppivat työtehtävät ja huomioimaan pelaajat. Arkiaamut ovat kentänhoidon kannalta tärkein hetki, ja kaikkien etu on, jos saamme tehdä työt reippaasti ’alta pois’. Toivomme aamun rännipelaajilta kärsivällisyyttä.
PELAAMINEN
Muistathan kaikille kentille pelaamaan tullessasi ilmoittautua aina toimistoon. Caddiemaster avoinna ma-pe 8-18 ja la-su 8-17.
Toivomme, että pelioikeusilmoitukset tehdään netissä, jolloin toimisto ehtii tehdä pelioikeudet etukäteen valmiiksi. Näin peliliput, joita caddiemaster ei tee, olisivat valmiina pelaamaan tullessa.
Lauantaina 19.5. Kalkki-Petterillä pelataan ISMET & LAKU CHALLENGE (entinen Esbecon), ja sunnuntaina pelit jatkuvat Hill Sidessa, jossa myös palkintojen jako tapahtuu. Ilmoittautuminen päättyy ti 15.5. klo 16.
KILPAILUT
Kilpakausi on käynnissä, ja kilpailukalenteri löytyy osoitteesta https://stlg.nexgolf.fi/stlg/tournaments.nxg. Kilpailukalenteri on hallitusten hyväksymä.
Tänä vuonna pelataan Golfliigan viikkokisaa 8 viikon ajan 4.6. alkaen. Viikkokisaa pelataan aina maanantaista torstaihin, ja joka viikko voi pelata useamman kierroksen. Pelaajan paras pistebogeytulos huomioidaan viikoittain. Kilpailuun saavat osallistua kaikki, ja kilpailumaksu on 6 €/kierros. Joka viikko kolme parasta palkitaan tavarapalkinnoin. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.golfliiga.fi/viikon-liigakierros/
Seuran reikäpelimestaruuskilpailuun ilmoittautuminen on alkanut. Mestaruus ratkeaa 19.8.
Seuran lyöntipelimestaruuksista pelataan kaikissa ikäryhmissä 4.-5.8. Ajankohta poikkeaa liiton suosituksesta käytännön syistä. Kumpanakin päivinä pelataan molemmilla kentillä, ja kenttien tulee olla kilpailukunnossa ennen pelien alkua. Viime vuonna varsinkin lauantaina päivän pituus oli aiheuttaa ongelmia. Tästä syystä seuran mestaruuksista pelataan jo elokuun alussa.
RAVINTOLA
Laurin Maja palvelee nyt joka päivä. Tarkista aukioloaika kotisivuiltamme www.greensidecafe.fi. Majan ja ravintolan aukioloajat löytyvät myös 1. teeltä.
Jäsen- ja osakasetuna kahvi/tee, pulla/pasteija kahvilassa ja Laurin Majalla 4,20 €
Ravintolan kotiruokabuffet, keitto, pizzaa, salaatti-leipäbuffet ja kahvi 11,00 € (keittolounas 9,00 € ja koko buffet ilman kahvia 10,50 €)
Viikon lounaslistaan pääset tästä: http://www.lohja.greensidecafe.fi/aitienpaiva
Maanantai 14.5.
Kermainen sienikeitto (L,G,V)
Sitruunaleivitettyä kalaa (L) tartarkastike (M,G) lankkuperunat (M,G,V)
Moussaka (L,G,V)
Päivän pizzaa
Tiistai 15.5.
Tulinen katkarapukeitto (L,G)
Pannupihvit (L,G) paistettu sipuli (L,G) palsternakka-perunasose (L,G)
Caponata (M,G,VEG)
Päivän pizzaa
Keskiviikko 16.5.
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto (L,G)
Tex mex paprika-kanapataa (M,G), tortillat – riisiä (M,G) jalopeno, chilikastike (M,G), creme fraise (L,G)
Päivän pizzaa
Torstai 17.5.
Hernekeitto (M,G)/Kasvishernekeitto (M,G,VEG) – pannukakkua (L) kermavaahtoa (L,G) hilloa (M,G)
Chicken Wings (L) bluecheese- (L,G) ja chilikastike (M,G) bratwursteja (L,G)
Kasviswokki (M,G) korianteriöljy (M,G) yrttiriisi (M)
Päivän pizzaa
Perjantai 18.5.
Itämainen kana-kookoskeitto (M,G)
Pasta Bolognese (M,G), pennepastaa (L), parmesanjuustoa (VL,G)
Täytetyt paprikat, feta-kasvis-bulgurtäyte (L)
Päivän pizzaa
G=gluteeniton, L= laktoositon, VL=vähälaktoosinen, M=maidoton
V=kasvis, VEG=vegaani