Kentänhoito vk 41 (9.-13.10.)

Väylät:
Tällä viikolla jatkuvat väylien syväilmastus ja holkitus.
Lisäksi väylille tehdään kasvinsuojeluruiskutus.
Tiistai 10.10. Pyhä Lauri, suljettu klo 14.30 >>>
Sään salliessa Kalkki – Petterin väylät ruiskutetaan perjantaina 13.10.

Lyöntipaikat:
Lyöntipaikkojen holkitustyöt käynnistyvät ja myös lyöntipaikkojen kasvinsuojeluruiskutus on ohjelmassa sään salliessa.

Greenit:
Viileä sää on pysäyttänyt/hidastanut kasvua ja esim. greenien leikkuuta ei ole enää tarpeen tehdä päivittäin.
Greenien tärkeitä hoitotöitä näin syksyllä ovat kasteen poisto päivittäin sekä lehtien ym. roskien puhaltaminen.

Muuta:
Hiekka-siemen seoksessa käytettävä kuiva hiekka on nyt loppu ja uutta seosta ei enää tehdä tälle kaudelle. Astiat ja pussit poistuvat käytöstä seoksen loppuessa.

SYKSYN KASVINSUOJELUTOIMENPITEET OVAT TÄRKEITÄ NURMEN TALVEHTIMISEN EDISTÄMISEKSI. RUISKUTUSTYÖHÖN TARVITAAN POUTAINEN, VÄHÄTUULINEN SÄÄ JA LÄMPÖTILAN ON OLTAVA PLUSSALLA. TYÖSUUNNITELMA TEHDÄÄN SÄÄENNUSTEIDEN MUKAAN, MUTTA VÄLILLÄ ENNUSTE JA SUUNNITELMA EIVÄT KOHTAA, JA JOUDUTAAN TEKEMÄÄN MUUTOKSIA LYHYELLÄKIN VAROITUSAJALLA.

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/