Toimintaohjeita kentälle ja muita päivän mietteitä Kapteenilta

Viime päivien ukkoset ovat yllättäneet pelaajia kentällä usemmankin kerran, mutta ihan kaikille ei ole ollut selvää ,miten silloin pitää toimia. Tässä kertauksena:

 

  • Jokaisen pelaajaan velvollisuus on on HETI lopettaa pelaaminen, kun on oletettavissa, että ukkonen on ns. päällä
  • ÄLÄ odota sireenin ääntä – sitä ei voida aina soittaa, jos ei ole riittävästi henkilökuntaa paikalla
  • VAIN tapahtumien aikana varmuudella soitetaan sireeniä ja informoidaan pelaajia tapahtuman keskeyttämisestä

Toinen aihe liittyy yleiseen turvallisuuteen ja kentän siisteyteen. Pitkän kuivan kauden aikana kentältä löytyi lukuisia tupakantumppeja ja nuuskapusseja. Kuivan kauden aikana tupakointi ja kentälle heitettävät tupakantumpit aiheuttavat vakavan maastopaloriskin. Ja kuten kaikki tietävät, niin tupakan filtterit maatuvat erittäin huonosti, joten näiden tupakointijätteiden asianmukainen käsittely pois kentältä on meidän kaikkien turvallisuuden ja viihtyvyyden kannalta todella tärkeää.

Oletteko muuten panneet merkille, että kentällämme viihtyy todella paljon uusia jäseniä? Lähtölistoilla näkyy paljon nimiä, joita siellä ei ole aiemmin ollut ja se on todella hienoa. Nämä uudet jäsenet ovat löytäneet St. Laurence Golfin kuka mistäkin kautta, mutta heidän suuri määränsä on hieno todistus kenttämme vetovoimasta ja ihmisten viihtyvyydestä. Pidetään siitä huolta jatkossakin – hyviä lyöntejä kaikille!

Kapteeni-Pekka

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/