Sennukausi paketissa

Sennugolfaajien kausi alkaa olla paketissa. Maanantaina 25.9. pelattiin sennutreffien finaali, joka oli vuoden viimeinen senioritoimikunnan järjestämä tapahtuma.

Tapahtuma oli varsin mieliinpainuva. Tulostaso oli hyvä, ja erikoiskilpailut sennutreffien tyylin mukaisesti persoonallisia.

Sennufinaalin tasoituksellisen lyöntipelin paras oli Jorma Oikari tuloksella 69. Kiitospuheessaan Jorma muistutti, että vahva osuus hyvään peliin oli edellisillan tukevalla aterialla, johon kuuluivat perunamuusi ja maksakastike. Niinikään huolellinen keskittymnen jokaiseen lyöntiin oli yksi voiton avain.

Naisten ykkönen oli sekä etuysin että takaysin tasaisen varmasti pelannut Tarja Kumpulainen (74 lyöntiä).

Erityiskilpailujen voitot menivät Sorrin perheelle, Jouko Nenoselle ja Hannele Heinolle.

Pelaajien oli myös arvioitava, kuinka monta palloa yhteensä katoaa kisan aikana. Oikea määrä oli 25 palloa ja neljä pelaajaa arvasi yhden pallon päähän. Arvonnassa voiton nappasi Tuula Hanninen.

Senioritoimikunnan tiiboksista katsoen sennujen golfkausi on ollut monella tapaa onnistunut. Sää suosi tapahtumia ja toimintaan osallistui ilahduttavan runsaasti golfaajia. Esimerkiksi hyväntuulen sennutreffit keräsivät kauden aikana keskimäärin yli 30 golfaajaa/treffit. Treffeille kokoonnuttiin kauden aikana kaikkiaan kahdeksan kertaa.

Treffit saivat pelaajilta runsaasti myönteistä palautetta muun muassa sen vuoksi, että treffivastaava Heljä Toivanen oli maustanut tapahtumia mielenkiintoisilla ja osin leikkimielisillä yllätyksillä.

Myös seuraottelut olivat perinteiseen tapaan yksi keskeinen osa sennujen toimintaa. Kaikkiaan seuraotteluita oli viisi, joista yksi päättyi StLG:n sennujen voittoon. Petrattavaa jäi ensi kauteen.

Sennujen golfkauden vakiotapahtuma on ollut myös klubimatka. Senioritoimikunta on huolehtinut klubimatkan järjestelyistä, mutta klubimatka on ollut avoin kaikille seuran jäsenille. Tänä vuonna klubimatka suuntautui Rönnäsiin Seagolf Rönnäsin Meri-kentälle.

Jostain syystä matka ei kerännyt odotetusti golfaajia, mutta matkaan lähteneet 16 golfaajaa saivat nauttia upeasta säästä ja vivahteikkaasta kentästä. Ensi vuoden klubimatkan suunnittelu on jo alkanut, ja tavoitteena on, että matkalle lähtisi bussilastillinen StLG:n golfareita.

Kuluneen kauden sennujen uusi tapahtuma oli kuukausikisa, jota pelattiin kesäkuussa ja elokuussa. Nopealla aikataululla ideoitu kisa sai pääosin myönteistä palautetta, mutta viilattavaakin jäi ensi kautta ajatellen.

Senioritoimikuntaa on johtanut luotettavalla otteella Ilkka Toivanen tukenaan toimikunnan jäsenet Pertti Esaiasson, Irma Karhu, Anne Oikari, Heljä Toivanen ja Urpo Uotila.

• Lisää uutisia •

22.04.2024
17.04.2024

Oikein hyvää alkavaa (tai jo alkanutta) golfkautta 2024! On sitä taas odotettukin ja toivottavasti pieni uhkaava takatalven yritys ei aiheuta mitään pidempiä viiveitä sille, että päästään omille kotikentille pelaamaan. Jottei

17.04.2024

Sunnuntaina avataan ”sään salliessa” Kalkki-Petteri kaikille ja ajanvaraus aukeaa tänään 17.4 klo 13. Sunnuntaina 21.4 poikkeuksellisesti keltaiset ajat ovat vain tunnin välein. Aamuajat 8:35-10:05 ovat vielä toistaiseksi varattavissa ainoastaan toimistosta