Pelaaja Ensin kysely alkaa ensi viikolla

Hyvät St. Laurence Golfin pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää St. Laurence Golfia. Siksi olemme päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, Tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

St. Laurence Golfin pelaajille kysely käynnistyy keskiviikkona 30.5. Ne jotka eivät ensi viikolla kyselyä saa, ovat vuorossa joko 27.6, 25.7 tai 27.9.

Toivomme että kaikki vastaisivat kyselyyn.

Golfterveisin,

St. Laurence Golf ry/oy

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/