OSAKKEIDEN LUOVUTUS 2023

ST. LAURENCE GOLF OY:N HALLITUKSEN OHJEET OMIEN OSAKKEIDEN VASTAANOTTAMISESTA 2023

Hallitus on päättänyt, että yhtiö vastaanottaa vuonna 2023 yhtiöjärjestyksen mukaisesti 10 osaketta.

OHJEISTUS

  1. Osakkeenomistajan, joka haluaa lahjoittaa omistamansa osakkeen/osakkeet St. Laurence Golf Oy:lle (jäljempänä ”Yhtiö”), on ilmoitettava tahdostaan (jäljempänä ”Tarjous”) Yhtiölle viimeistään 15.8. Tarjous on tehtävä ilmoituslomakkeella (jäljempänä ”Ilmoituslomake”), joka on tulostettavissa materiaalisalkusta tai sen voi hakea toimistosta. Tarjoukset, joita ei ole tehty Ilmoituslomakkeella tai jos Ilmoituslomake ei ole saapunut Yhtiölle viimeistään 15.8., hylätään automaattisesti.
  2. Ilmoituslomake tuodaan toimistoon tai lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä Yhtiön osoitteeseen. Kopio/kopiot osakekirjoista on liitettävä ilmoituksen mukaan. Ilman alkuperäistä osakekirjaa osaketta ei voi luovuttaa.
  3. Jos tarjottavaan osakkeeseen kohdistuu erääntyneitä hoitovastikkeita tai muita maksurästejä, osaketta koskeva tarjous hylätään automaattisesti. Tämä ehto ei koske konkurssipesiä tai varattomia kuolinpesiä.
  4. Jos tarjottavia osakkeita on enemmän kuin Yhtiö voi yhtiöjärjestyksen mukaan vastaanottaa, vastaanotettavien osakkeiden valinta tapahtuu arpomalla. Arvonta tapahtuu 28.8.
  5. Arvonnassa ovat mukana kaikki vastaanotettavaksi tarjotut osakkeet, jotka täyttävät kaikki tämän ohjeen mukaiset edellytykset. Vastaanotettavia osakkeita arvotaan vastaanotettavaksi kunakin vuonna hallituksen päättämä osakkeiden määrä, enintään kuitenkin yhtiöjärjestyksen sallima määrä.
  6. Arvontatilaisuus on julkinen kaikille osakkeenomistajille ja sen tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan Yhtiön kotisivuilla.
  7. Yhtiö ilmoittaa niille osakkeenomistajille, joiden osakkeet Yhtiö ottaa vastaan, kunakin vuonna viimeistään 15.9 mennessä. Ilmoitus lähetetään osakkaan osakasrekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ilmoituksen yhteydessä osakkeenomistajalle toimitetaan samalla maksuosoitus osakkeeseen kohdistuvan rahoitusvastikkeen maksamisesta sekä luovutusta koskeva lahjakirja. Rahoitusvastike on maksettava viimeistään syyskuun viimeiseen päivään mennessä. Jos rahoitusvastikeosuutta ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, tällaista osaketta ei oteta vastaan. Tämä ei kuitenkaan estä osakasta seuraavana vuonna tarjoamasta uudelleen osaketta yhtiölle vastaanotettavaksi.
  8. Osakkeen vastaanotto edellyttää lisäksi, että osakkeenomistaja luovuttaa alkuperäisen osakekirjan ja allekirjoitetun osakkeen lahjoitusta koskevan lahjakirjan viimeistään 15.10. tuomalla asiakirjat toimistoon tai lähettämällä ne postitse kirjattuna kirjeenä Yhtiön osoitteeseen.
  9. Osakkeiden vastaanotto on vuosikohtainen ja jättöilmoitus tulee tehdä joka vuodelle erikseen. Edellisenä vuotena mukana olleet osakkeet eivät automaattisesti siirry seuraavalle vuodelle.

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/