OSAKKEIDEN LUOVUTUS 2023

ST. LAURENCE GOLF OY:N HALLITUKSEN OHJEET OMIEN OSAKKEIDEN VASTAANOTTAMISESTA 2023

Hallitus on päättänyt, että yhtiö vastaanottaa vuonna 2023 yhtiöjärjestyksen mukaisesti 10 osaketta.

OHJEISTUS

  1. Osakkeenomistajan, joka haluaa lahjoittaa omistamansa osakkeen/osakkeet St. Laurence Golf Oy:lle (jäljempänä ”Yhtiö”), on ilmoitettava tahdostaan (jäljempänä ”Tarjous”) Yhtiölle viimeistään 15.8. Tarjous on tehtävä ilmoituslomakkeella (jäljempänä ”Ilmoituslomake”), joka on tulostettavissa materiaalisalkusta tai sen voi hakea toimistosta. Tarjoukset, joita ei ole tehty Ilmoituslomakkeella tai jos Ilmoituslomake ei ole saapunut Yhtiölle viimeistään 15.8., hylätään automaattisesti.
  2. Ilmoituslomake tuodaan toimistoon tai lähetetään postitse kirjattuna kirjeenä Yhtiön osoitteeseen. Kopio/kopiot osakekirjoista on liitettävä ilmoituksen mukaan. Ilman alkuperäistä osakekirjaa osaketta ei voi luovuttaa.
  3. Jos tarjottavaan osakkeeseen kohdistuu erääntyneitä hoitovastikkeita tai muita maksurästejä, osaketta koskeva tarjous hylätään automaattisesti. Tämä ehto ei koske konkurssipesiä tai varattomia kuolinpesiä.
  4. Jos tarjottavia osakkeita on enemmän kuin Yhtiö voi yhtiöjärjestyksen mukaan vastaanottaa, vastaanotettavien osakkeiden valinta tapahtuu arpomalla. Arvonta tapahtuu 28.8.
  5. Arvonnassa ovat mukana kaikki vastaanotettavaksi tarjotut osakkeet, jotka täyttävät kaikki tämän ohjeen mukaiset edellytykset. Vastaanotettavia osakkeita arvotaan vastaanotettavaksi kunakin vuonna hallituksen päättämä osakkeiden määrä, enintään kuitenkin yhtiöjärjestyksen sallima määrä.
  6. Arvontatilaisuus on julkinen kaikille osakkeenomistajille ja sen tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan Yhtiön kotisivuilla.
  7. Yhtiö ilmoittaa niille osakkeenomistajille, joiden osakkeet Yhtiö ottaa vastaan, kunakin vuonna viimeistään 15.9 mennessä. Ilmoitus lähetetään osakkaan osakasrekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Ilmoituksen yhteydessä osakkeenomistajalle toimitetaan samalla maksuosoitus osakkeeseen kohdistuvan rahoitusvastikkeen maksamisesta sekä luovutusta koskeva lahjakirja. Rahoitusvastike on maksettava viimeistään syyskuun viimeiseen päivään mennessä. Jos rahoitusvastikeosuutta ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, tällaista osaketta ei oteta vastaan. Tämä ei kuitenkaan estä osakasta seuraavana vuonna tarjoamasta uudelleen osaketta yhtiölle vastaanotettavaksi.
  8. Osakkeen vastaanotto edellyttää lisäksi, että osakkeenomistaja luovuttaa alkuperäisen osakekirjan ja allekirjoitetun osakkeen lahjoitusta koskevan lahjakirjan viimeistään 15.10. tuomalla asiakirjat toimistoon tai lähettämällä ne postitse kirjattuna kirjeenä Yhtiön osoitteeseen.
  9. Osakkeiden vastaanotto on vuosikohtainen ja jättöilmoitus tulee tehdä joka vuodelle erikseen. Edellisenä vuotena mukana olleet osakkeet eivät automaattisesti siirry seuraavalle vuodelle.

• Lisää uutisia •

14.06.2024

Yhteistyössä StLG-Trexet Finland-Diswest Golf on avattu mikrokauppa missä voi käydä ostamassa StLG:n logotuotteita. Kaupassa on mainittu logotuotteet, jolloin tuotteisiin tullaan painamaan vaalea StLG logo. Tuotteet tulee tilata mikrokaupasta ja viimeinen

12.06.2024

St. Laurence Golfilla oli edustusta ympäri Suomen eri kilpailuissa. Rasmus Lindberg sijoittui jaetulle 5. sijalle Finnish Tourin Infra Kiri Openissa Vammalassa. Kovassa kelissä pelatussa kilpailussa Rassen kierrostulokset 72, 72 &

10.06.2024

St. Laurence Golf tällä viikolla AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan