OSAKASVAIHTO YHTEISTYÖKENTILLÄ KAUDELLA 2024

Yhteistyöllä haluamme kiittää uskollisia, sitoutuneita osakkaita ja tuoda osakkeen omistamiselle merkittävää lisäarvoa.

St. Laurence Golfin, Golf Talman, Pickala Golfin ja Master Golfin osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman maksua golfkauden 2024 aikana. Etua voi hyödyntää osakerekisterin mukaiset osakkeenomistajat. Etu on henkilökohtainen ja osakaskohtainen, eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.

Etu on osakaskohtainen. Vaikka omistaa useamman osakkeen, voi osakas tai (yksi) yrityksen nimeämä henkilö käydä kiertämässä kunkin kentän vain kahdesti kauden aikana. Jos omistaja on yritys, tulee sen nimetä yksi yrityksen sisältä oleva henkilö, joka on oikeutettu etuun tänä vuonna. Yrityksen edun käyttäjä tulee ilmoittaa toimistoon.

Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisääntöjen mukaisesti. (Pickala 4 vrk, Talma 4 vrk, Master 3 vrk, St. Laurence 3 vrk)

Etu on käytettävissä näyttämällä caddiemasterille NexGolf-sovelluksesta löytyvää ”Osakas” korttia, josta caddiemaster kuittaa edun käytetyksi.

Etua ei voi jakaa erillisiksi 9 reiän kierroksiksi tai käyttää kilpailuissa.

Etu on voimassa 15.5.-30.9.2024.

Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöryhmään myös kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen, joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille.

Pelioikeutettujen vuokraajien etu kaudella 2024

Vuokrapelioikeudella pelaavat saavat pelata kullakin kumppanikentällä (pois lukien Master Golf) lisäyksenä Ruukki Golf, kaksi kierrosta hintaan 30 euroa kierros.

Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisääntöjen mukaisesti.

Etu on käytettävissä näyttämällä caddiemasterille NexGolf-sovelluksesta löytyvää ”Pelioikeudenhaltijan” korttia, josta caddiemaster kuittaa edun käytetyksi.

Etua ei voi jakaa erillisiksi 9 reiän kierroksiksi tai käyttää kilpailuissa.

Etu on voimassa 15.5.-30.9.2024.

• Lisää uutisia •

13.05.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) AJANVARAUS JA CADDIEMASTER MA-TO 8:00-18:00 & PE-SU 8:00-17:00 TOIMISTOPALVELUT ARKISIN MA-PE 9-16 (tai erikseen sovittaessa muuna

07.05.2024

Tervetuloa sennutreffeille ma 13.5. klo 9 alkaen. Kaikki yli 50-vuotiaat ovat tervetulleita pelaamaan joka toinen maanantai.Treffipäivät 13.5., 27.5., 10.6., 24.6. Sen jälkeen on kesätauko heinäkuussa ja treffeille palataan 5.8., 19.8.,