NEXGOLF CLUB LADATTAVISSA JÄSENISTÖLLE

NexGolf Club koko jäsenistölle ladattavissa 2023

NexGolf-mobiilisovelluksen Club-taso on ladattavissa myös tänä vuonna koko jäsenistölle. (entinen NexGolf Basic)

NexGolf App Club -tasolla pääsette käyttämään NexGolf-mobiilisovellusta ajanvaraukseen, lähtöajan kuittaamiseen, kotiklubin kisoihin ilmoittautumiseen, sekä erittäin kätevää mobiilituloskorttia harjoitus- ja tasoituskierrosten tulosten syöttämiseen.

NexGolf Appin Premium-taso on edelleen normaalisti pelaajan itse hankittavissa, ja se tuo sitten mukanaan mm. väylän tapahtumien tilastoinnit, My Tour -kaverikisat, sekä ajanvaraukseen ns. omat värikoodatut pelaajalistat sekä -kommentit ja ajanvarauksen kommentti mahdollisuuden.

NexGolf-mobiilisovelluksen saat ladattua puhelimeesi sovelluskaupasta NexGolf-hakusanalla.

Sovellukseen kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin seuramme ajanvaraukseen eli jäsennumerolla, salasanalla ja seuratiedollamme.

Mobiilisovellusta on hyvä aloittaa käyttämään heti kauden alussa – kesän kilpailuissa se toimii tuloskorttinasi

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/