Kentät avautuvat – Sennut heräävät

Golfkausi on pääsemässä hyvään vauhtiin, mikä näkyy myös senioritoimikunnan tulevan kauden toiminnan suunnittelussa.

Sennujen toiminta jatkuu aikaisempien vuosien malliin samojen, hyväksi havaittujen periaatteiden mukaisesti.

Toiminnan runkona ovat sennutreffit, joiden ensimmäinen tapahtuma on maanantaina 15.5. Sen jälkeen treffit jatkuvat joka toinen maanantai pitkälle syksyyn heinäkuun kesätaukoa lukuunottamatta. Ilmoittautumiset treffeille kuten ennenkin caddiemasterille edelliseen perjantaihin klo 16 mennessä.

Myös sennujen yhteinen pelimatka järjestetään totuttuun tapaan, mutta ajankohta ja kohde ovat vielä avoinna.

Totuttuun tapaan St. Laurencen sennut kisaavat seuraotteluissa naapuriseurojen sennuja vastaan. Ottelut pelataan seuraavasti:

To 6.7. EGS-StLG  ESpoossa

To 20.7. StLG-PGH-SHG Lohjalla

To 3.8. StLG-Tali-NGCC Lohjalla

To 10.8. StLG-Kurk Lohjalla

Ti 5.9. Kurk-MGC-PGC-StLG Kurkissa

Ylläolevien tapahtumien lisäksi luvassa on paljon muitakin yhteisiä juttuja, mutta  niistä enemmän lähempänä kesää.

Senioritoimikunnan uutena puheenjohtajana  on aloittanut Ilkka Toivanen. Hänen sähköpostiosoitteensa on ilkka.toivanen@elisanet.fi ja puhnro 0504637041.  Ilkan puoliso Heljä vastaa sennutreffeistä. Toimikunnan muut jäsenet ovat Pertti Esaiasson, Irma Karhu, Anne Oikari ja Urpo Uotila.

Heille kaikille voi jättää terveisiä, kuinka sennutoimintaa voidaan kehittää niin, että yhä useampi seniorigolfaaja innostuu tulemaan mukaan yhteisiin tapahtumiin.

Seuraa StLG:n kotisivuja ja facebookia, sieltä löydät ajankohtaiset sennu-uutiset.

Iloista mieltä, rentoa meininkiä, liikunnan iloa ja hyviä osumia!

• Lisää uutisia •

13.05.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) AJANVARAUS JA CADDIEMASTER MA-TO 8:00-18:00 & PE-SU 8:00-17:00 TOIMISTOPALVELUT ARKISIN MA-PE 9-16 (tai erikseen sovittaessa muuna

08.05.2024

Yhteistyöllä haluamme kiittää uskollisia, sitoutuneita osakkaita ja tuoda osakkeen omistamiselle merkittävää lisäarvoa. St. Laurence Golfin, Golf Talman, Pickala Golfin ja Master Golfin osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman