Kentänhoidon terveiset 14.3.

Kenttähenkilökunta on palannut lomiltaan, ja maalikuussa on jo kovasti ahkeroitu tulevaa kautta varten. Huoltopäällikkö (Jan-Erik) on viritelleyt kalustoa ja teriä lähtövalmiiksi, kentänhoitajat Sauli ja Melissa ovat hionneet ja maalanneet kenttäkalusteita urakalla. Kentällä olevat penkit ovat käsittelyn jälkeen kuin uusia. Myös terassin kalusteet ovat työlistalla.
Kiinteistöjä on huollettu ja varusteltu uuden ravintoloitsijan tarpeeseen, ja kiinteistöpäällikön (Mikko) vastuulla on ollut kilpailuttaminen sekä uusien sopimusten tekeminen eri toimijoiden kanssa.
Uuden kenttähenkilökunnan rekrytointi on myös käynnissä.
Maaliskuu on ollut kylmä ja luminen. Lumitöiden lisäksi on kentällä tehty pusikoiden raivausta ja vaurioituneiden puiden poistoa.
Tämä viikko (viikko 11) on ennusteiden mukaan leuto ja sateinen, joten lumen sulaminen edistyy viikon aikana varmasti jonkin verran. Kevyttä lunta oli maantaina n.30 cm.
Ma 13.3. Jussi aloitti Pyhän Laurin väylien hiekoituksen. Loppuviikosta hiekkaa levitetään myös rangelle ja koko par 3 kentälle nopeuttamaan sulamista.
Kalkki- Petterin väyliä ei hiekoiteta nyt tässä vaiheessa.
Suurimmalle osalle Pyhän Laurin greeneistä muodostui ohut (n. 1 cm) jää reilut kolme viikkoa sitten. Näiltä greeneiltä lingottiin lumet pois maanantaina. Lumen poistolla pyritään varmistamaan jään nopea sulaminen. Kalkki- Petterin greeneillä oli vain vähän jäätä. Kelin mukaan seurataan tilannetta, ja Kalkki – Petterinkin greenit putsataan lumesta tarpeen tullen.
Talvehtimisen onnistumista ei vielä pysty tarkkaan sanomaan, mutta greenit näyttävät nyt selvästi paremmalta kuin vuosi sitten.
Väylillä ja osalla lyöntipaikoista on reilusti lumihomeen aiheuttamaa tuhoa, joka näkyy varmasti  kevään kunnossa.
Toivotaan vielä lauhaa ja sateista kevättä, joka sulattaa lumen ja roudan nopeasti. Aurinkoinen, tuulinen sekä kuiva sää voi myös vaurioittaa greenejä, kun lumipeitettä ei ole suojana.
Mukavaa kevään odotusta toivottelee kenttähenkilökunta

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/