Kentänhoidon terveiset 14.3.

Kenttähenkilökunta on palannut lomiltaan, ja maalikuussa on jo kovasti ahkeroitu tulevaa kautta varten. Huoltopäällikkö (Jan-Erik) on viritelleyt kalustoa ja teriä lähtövalmiiksi, kentänhoitajat Sauli ja Melissa ovat hionneet ja maalanneet kenttäkalusteita urakalla. Kentällä olevat penkit ovat käsittelyn jälkeen kuin uusia. Myös terassin kalusteet ovat työlistalla.
Kiinteistöjä on huollettu ja varusteltu uuden ravintoloitsijan tarpeeseen, ja kiinteistöpäällikön (Mikko) vastuulla on ollut kilpailuttaminen sekä uusien sopimusten tekeminen eri toimijoiden kanssa.
Uuden kenttähenkilökunnan rekrytointi on myös käynnissä.
Maaliskuu on ollut kylmä ja luminen. Lumitöiden lisäksi on kentällä tehty pusikoiden raivausta ja vaurioituneiden puiden poistoa.
Tämä viikko (viikko 11) on ennusteiden mukaan leuto ja sateinen, joten lumen sulaminen edistyy viikon aikana varmasti jonkin verran. Kevyttä lunta oli maantaina n.30 cm.
Ma 13.3. Jussi aloitti Pyhän Laurin väylien hiekoituksen. Loppuviikosta hiekkaa levitetään myös rangelle ja koko par 3 kentälle nopeuttamaan sulamista.
Kalkki- Petterin väyliä ei hiekoiteta nyt tässä vaiheessa.
Suurimmalle osalle Pyhän Laurin greeneistä muodostui ohut (n. 1 cm) jää reilut kolme viikkoa sitten. Näiltä greeneiltä lingottiin lumet pois maanantaina. Lumen poistolla pyritään varmistamaan jään nopea sulaminen. Kalkki- Petterin greeneillä oli vain vähän jäätä. Kelin mukaan seurataan tilannetta, ja Kalkki – Petterinkin greenit putsataan lumesta tarpeen tullen.
Talvehtimisen onnistumista ei vielä pysty tarkkaan sanomaan, mutta greenit näyttävät nyt selvästi paremmalta kuin vuosi sitten.
Väylillä ja osalla lyöntipaikoista on reilusti lumihomeen aiheuttamaa tuhoa, joka näkyy varmasti  kevään kunnossa.
Toivotaan vielä lauhaa ja sateista kevättä, joka sulattaa lumen ja roudan nopeasti. Aurinkoinen, tuulinen sekä kuiva sää voi myös vaurioittaa greenejä, kun lumipeitettä ei ole suojana.
Mukavaa kevään odotusta toivottelee kenttähenkilökunta

• Lisää uutisia •

12.06.2024

St. Laurence Golfilla oli edustusta ympäri Suomen eri kilpailuissa. Rasmus Lindberg sijoittui jaetulle 5. sijalle Finnish Tourin Infra Kiri Openissa Vammalassa. Kovassa kelissä pelatussa kilpailussa Rassen kierrostulokset 72, 72 &

10.06.2024

St. Laurence Golf tällä viikolla AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan

03.06.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) AJANVARAUS JA CADDIEMASTER MA-TO 8:00-18:00 & PE-SU 8:00-17:00 TOIMISTOPALVELUT ARKISIN MA-PE 9-16 (tai erikseen sovittaessa muuna