Kapteenilla on asiaa

 

Golfkausi on avattu ja jo kovassa vauhdissa. Talvi kohteli kenttiämme onneksi hellävaraisemmin kuin edellisenä talvena ja varsinkin griinit ovat jo nyt ajankohtaan nähden erinomaisessa kunnossa. Kenttähenkilökunta tekee joka päivä uskomattoman hienoa työtä, jotta me voisimme nauttia pelistä niistä muutamista duffeista ja kylkkäreistä huolimatta.

 

Meidän jokaisen vastuulla on hoitaa oma osamme tässä kokonaisuudessa. Eikä se vaadi paljoa – vain nämä kolme asiaa:

 

  • Paikkaa divotit hiekkapussin hiekka-siemenseoksella tai aseta divotti paikalleen jos se on ”ehjä”
  • Haravoi bunkkeri huolellisesti
  • Korjaa pallon alastulojäljet griinillä

St. Laurence Golfin tarina on upea. Mutta sellainen St. Laurence Golf on – kirjaimellisen hyvä, nimellisen pyhä. Pidetään yhdessä huolta siitä!

Hauskoja pelejä kaikille!

 

Kapteeni Pekka

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/