Kalkki – Petterin pelikausi alkaa

Kalkki – Petteri avautuu kesägreeneille.
Greeneille on tehty holkkirei’itys, hiekkakate ja lanoituksia. Greenit on jyrätty. Leikkuuta tehtään kasvun mukaan ja ensimmäinen leikkuukorkeus on 5 mm. Maan lämpötilan ollessa riittävä greenit kylvetään, ja niille laitetaan lisää hiekkaa suojaamaan kylvöstä.

Lyöntipaikat ja väylät on pystyleikattu. Pystyleikkuu poistaa kuollutta ja liiskaantunutta vanhaa kasvustoa.
Väylille tehdään kylvöjä ja hiekkakate toukokuun alkupuolella.
Risut on siivottu, mutta poistettujen puiden kantoja on vielä. Kannonjyrsijä käy kevään aikana poistamassa kannot.

Kenttäremonteista on kesken 6 väylän bunkkerit, 2 väylä pelataan toistaiseksi matolta ja 9 väylän punainen tee on pois käytöstä. Lyöntipaikkojen siirtonurmi ei ole vielä käyttökunnossa.

Kenttä on tasoituskelpoinen. Siirtosääntö on voimassa.

Golfautot on käytössä.

Kenttä WC:t ja juomavesipisteet on käytössä.

• Lisää uutisia •

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/

24.01.2024

St. Laurence Golf Oy:n hallitus kokoontui 18.1.2024. Kokouksessa valittiin Petri Läntinen jatkamaan puheenjohtajana ja Sami Somerkallio jatkamaan varapuheenjohtajana.