Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä golfkentän hoitoon kaudelle 2024

St. Laurence golf on 1989 perustettu golfyhtiö Lohjalla. Hoidettavana on kaksi 18 reikäistä kenttää ja 6 reikäinen par 3 kenttä sekä harjoitusalueet.

Kausityöntekijältä edellytetään 18 vuoden ikää ja vähintään T- luokan ajokorttia. Työssä eduksesi on työhön soveltuva koulutus esimerkiksi puutarha, maatalous tai kentänhoidon alalta. Kausityö alkaa huhtikuussa ja on kestoltaan 4-8kk.

Kesätöihin riittää vähintään 16- vuoden ikä ja T- luokan ajokortti. Kesätyö alkaa touko-kesäkuussa ja on kestoltaan 2-3kk.

Työ on monipuolista ulkotyötä ja säästä riippumatta. Työssä tehdään monipuolisia golfkentän hoitotöitä ja sisältää moottorityökoneiden käsittelyä.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Aikaisempaa kokemusta golfkentän hoitotöistä ei kuitenkaan vaadita mutta tärkeää on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon, ja että pystyt toimimaan osana yli 20 hengen kentänhoitotiimiä. Välttämätöntä se ei ole mutta golfharrastus tai kiinnostus lajia kohtaan yleisesti katsotaan eduksi.

Huomioi, että alueelle ei ole julkista liikennettä ja työt alkavat aamuisin klo 6.00.

Vapaamuotoiset hakemukset 29.2.2024 mennessä: mikko.lindberg@stlg.fi

• Lisää uutisia •

12.06.2024

St. Laurence Golfilla oli edustusta ympäri Suomen eri kilpailuissa. Rasmus Lindberg sijoittui jaetulle 5. sijalle Finnish Tourin Infra Kiri Openissa Vammalassa. Kovassa kelissä pelatussa kilpailussa Rassen kierrostulokset 72, 72 &

10.06.2024

St. Laurence Golf tällä viikolla AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) PALLORÄNNI aamun- ja illan palloränni on tarkoitettu omille pelaajille ja heidän vierailleen. Vieraspelaajat ovat tervetulleita pelaamaan

03.06.2024

ST. LAURENCE GOLF TÄLLÄ VIIKOLLA AAMURÄNNI alkaa klo 7-> (kirjaathan itsesi rännivihkoon selkeällä käsialalla) AJANVARAUS JA CADDIEMASTER MA-TO 8:00-18:00 & PE-SU 8:00-17:00 TOIMISTOPALVELUT ARKISIN MA-PE 9-16 (tai erikseen sovittaessa muuna