Haemme kausi- ja kesätyöntekijöitä golfkentän hoitoon kaudelle 2024

St. Laurence golf on 1989 perustettu golfyhtiö Lohjalla. Hoidettavana on kaksi 18 reikäistä kenttää ja 6 reikäinen par 3 kenttä sekä harjoitusalueet.

Kausityöntekijältä edellytetään 18 vuoden ikää ja vähintään T- luokan ajokorttia. Työssä eduksesi on työhön soveltuva koulutus esimerkiksi puutarha, maatalous tai kentänhoidon alalta. Kausityö alkaa huhtikuussa ja on kestoltaan 4-8kk.

Kesätöihin riittää vähintään 16- vuoden ikä ja T- luokan ajokortti. Kesätyö alkaa touko-kesäkuussa ja on kestoltaan 2-3kk.

Työ on monipuolista ulkotyötä ja säästä riippumatta. Työssä tehdään monipuolisia golfkentän hoitotöitä ja sisältää moottorityökoneiden käsittelyä.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Aikaisempaa kokemusta golfkentän hoitotöistä ei kuitenkaan vaadita mutta tärkeää on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon, ja että pystyt toimimaan osana yli 20 hengen kentänhoitotiimiä. Välttämätöntä se ei ole mutta golfharrastus tai kiinnostus lajia kohtaan yleisesti katsotaan eduksi.

Huomioi, että alueelle ei ole julkista liikennettä ja työt alkavat aamuisin klo 6.00.

Vapaamuotoiset hakemukset 29.2.2024 mennessä: mikko.lindberg@stlg.fi

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/