Golflatu on käytössä

Kentälle on ajettu latu Lohjan Liikuntakeskuksen toimesta. Latu lähtee lähinnä junarataa olevan parkkipaikan vierestä ja kiertää kentän. Ladulta on yhteysreitit Gunnarlan majalle ja Kaupungin ulkoilureiteille. Golflatu on hiukan alle 5 km ja profiililtaan melko tasainen.
Portti kentälle on auki päivittäin hiihtokaudella klo 8 – 20. Aukioloaikoja voidaan myöhemmin säätää päivänpituuden mukaan.
Hiihtoparkki on aurattu junaradan viereiselle P-alueelle.

• Lisää uutisia •

01.03.2024

Talvi on ollut pitkä ja runsasluminen. Lunta on ollut parhaimmillaan lähes 60 cm. Pysyvä lumipeite saatiin jo marraskuun puolella. Talven aikana koettiin myös useiden päivien kovia pakkasjaksoja. Talven aikana on

13.02.2024

Talvihallikortit alennettuun hintaan Aikuiset 80€ / Juniorit 40€ Kortin voit hankkia toimistolta sen aukioloaikoina. Tarvittaessa myös etälataus klubikorttiin on mahdollinen.

30.01.2024

St. Laurence Golfin Rasmus Lindberg on valittu U18 maajoukkueeseen sekä Oskari Hankimo U15 maajoukkueeseen. Onnittelut Rasmukselle ja Oskarille valinnoista! Linkki Golfliiton uutiseen -> https://golf.fi/kilpagolf/team-finland-amatooriryhmat-valittu/